
|
|
OBIAD |
|
PONIEDZIAŁEK 08.01 |
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBSĄ, PIEROGI LENIWE POLANE MASŁEM, GALARETKA |
|
WTOREK 09.01 |
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, SOK |
|
ŚRODA 10.01 |
ZUPA ZACIERKOWA, GULASZ WIEPRZOWY Z SZYNKI Z WARZYWAMI, KASZA, SAŁATKA Z OGÓRKA KISZONEGO, HERBATA Z CYTRYNĄ |
|
CZWARTEK 11.01 |
ZUPA FASOLOWA, PULPETY DROBIOWE W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KAPUSTY WŁOSKIEJ, MIĘTA |
|
PIĄTEK 12.01 |
ROSÓŁ Z MAKARONEM, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, HERBATA OWOCOWA |
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
WTOREK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ,
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK:SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA