|
|
OBIAD |
|
PONIEDZIAŁEK 03.10 |
ZUPA BROKUŁOWA, JAJKO W SOSIE CHRZANOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, KOMPOT OWOCOWY |
|
WTOREK 04.10 |
ZUPA KOPERKOWA, RUMSZTYK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ, ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z BURACZKÓW I OGÓRKA KISZONEGO, GALARETKA |
|
ŚRODA 05.10 |
ZUPA GULASZOWA Z ZIEMNIAKAMI I CZERWONĄ FASOLĄ, MAKARON ZE ŚMIETANĄ I TRUSKAWKAMI, HERBATA Z CYTRYNĄ |
|
CZWARTEK 06.10 |
KAPUŚNIAK, KLOPS DROBIOWY W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z SELERA I JABŁKA, MIĘTA |
|
PIĄTEK 07.10 |
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, KOPYTKA NA SŁODKO, KOMPOT OWOCOWY |