PONIEDZIAŁEK 03.11
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, MAKARON Z TWAROGIEM I WĘDZONYM BOCZKIEM, GALARETKA TRUSKAWKOWA
WTOREK 04.11
KAPUŚNIAK NA SŁODKO Z POMIDORAMI, KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SAŁATA ZE ŚMIETANĄ, HERBATA OWOCOWA
ŚRODA 05.11
BIAŁY BARSZCZ Z MAKARONEM, FASOLKA PO BRETOŃSKU, BUŁKA, KOMPOT OWOCOWY
CZWARTEK 06.11
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, MIZERIA, GALARETKA
PIĄTEK 07.11
ZUPA KALAFIOROWA Z ZACIERKĄ, PIEROGI Z MIĘSEM I OKRASĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ, OWOC
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
Dyrektor szkoły zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie.