PONIEDZIAŁEK 27.10
ZUPA GROCHOWA Z BOCZKIEM, SOS MYŚLIWSKI Z MAKARONEM, GALARETKA TRUSKAWKOWA
WTOREK 28.10
ZUPA PIECZARKOWA, RUMSZTYK WIEPRZOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, HERBATA OWOCOWA
ŚRODA 29.10
ZUPA KREM Z DYNI, PIECZONE UDO Z KURCZAKA, PUREE ZIEMNIACZANE Z MARCHEWKĄ, WARZYWA NA PARZE, MIĘTA Z CYTRYNĄ
CZWARTEK 30.10
ZUPA ZACIERKOWA, GULASZ WIEPRZOWY Z WARZYWAMI, KASZA PĘCZAK, SAŁATKA SZWEDZKA, KOMPOT OWOCOWY
PIĄTEK 31.10
CZERWONY BARSZCZ Z MAKARONEM, FILET RYBNY W PANIERCE, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA
Z KISZONEJ KAPUSTY, HERBATA Z CYTRYNĄ
PRODUKTY WYKORZYSTANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW ZAWIERAJĄCE SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIĘ LUB REAKCJE NIETOLERANCJI
PONIEDZIAŁEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
WTOREK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ
ŚRODA: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE,
CZWARTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, GORCZYCA
PIĄTEK: SELER, GLUTEN, MLEKO I PRODUKTY MLECZNE, ŻÓŁTKA JAJ, RYBA
Dyrektor szkoły zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie.